Confidenţialitate

PSD, ironii la adresa lui Florin Cîțu la dezbaterea textului moțiunii de cenzură

În Parlament, senatorii și deputații s-au reunit pentru a dezbate și vota moțiunea de cenzură inițiată de PSD împotriva guvernului condus de Florin Cîțu. Documentul este citit de social democratul Lucian Romașcanu, care a început cu ironii la adresa premierului dar si a parlamentarilor din PNL și USR PLUS.

”Domnule prim-ministru al Guvernului sau poate mai bine președinte al Guvernului, căci v-a ales o Românie, nu-i așa? O să aflăm, probabil, care Românie v-a ales, dragi colegi de la USR PLUS, vă mulțumesc că mulți dintre voi ați decis să întrerupeți concediul de maternitate și să fiți alături de noi la această lectură, dragi colegi liberali, vă mulțumim că, uitându-mă în ochii dumneavoastră ne uităm în ochii doamnei Turcan. Nu mulți au șansa asta”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Social democrații, care au sprijinul AUR pentru acest demers, îl acuză pe Florin Cîțu că sub guvernarea sa economia țării merge spre prăpastie, prețurile au explodat iar alimentele de bază au devenit bunuri de lux. Moțiunea poate fi adoptată cu votul a 234 de voturi