Confidenţialitate

PSD amenință că depune plângere împotriva premierului Cîțu pentru că a alocat un miliard de euro pentru primării | AUDIO

PSD amenință că depune plângere împotriva miniștrilor și a premierului Florin Cîțu pentru că aseară, au alocat un milliard de euro la peste 2.700 de primării din fondul de rezervă al Guvernului.

În plus, hotărârea ar fi un abuz un serviciu așa că PSD susține că o va ataca, fără să spună unde.

Conducerea PSD acuză că  miniștrii liberali și UDMR au alocat, citez, 80% din banii pentru administrația locală către localități cu primari PNL și UDMR.

Cîțu și-a plătit funcția la Congres, dar restul românilor, peste 70%, au fost pedepsiți! ‘ám încheiat citatul din postarea social democraților afișată pe contul PSD.

Aseară, târziu, Ministerul Dezvoltării, Cseke Attila, a anunțat că  Guvernul a alocat peste 1 miliard de lei, din Fondul de rezervă la dispoziția Guvernului, pentru proiecte locale și pentru  serviciile de asistență socială și de protecție a copiilor, plătite de consiliile județene.

Elena Calistru de la organizația Funky Citizens este specialist în analizarea bugetelor publice și catalochează ca discutabilă decizia Guvernului:

Elena Calistru mai spune că lipsa banilor în conturile primăriilor arată o proastă planificare a bugetelor.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Anca Grădinaru

Foto: INQUAM, George Călin