Protest la nunta fiului lui Liviu Dragnea – GALERIE FOTO

După ce aproape 5000 de persoane și-au exprimat dorința de a participa la evenimentul creat pe Facebook, intitulat “Mergem la nunta la Dragnea Jr.”, cununia religioasă a lui Ştefan Valentin Dragnea a fost mutată la Mănăstirea Snagov.

Inițial, cununia religioasă a fiului lui Liviu Dragnea, Ştefan Valentin Dragnea, fusese anunțată la Biserica Sfântul Elefterie, la ora 17:30, iar petrecerea avea să înceapă la ora 19:30, la Palatul Snagov.

Protestatarii s-au strâns la Palatul Snagov și au scandat mesaje împotriva liderilor PSD-ALDE, care se îndreptau spre petrecere. “Casă cu gratii pentru tatăl socru” sau “Nuntă cu penali” au fost câteva dintre mesajele afișate de către protestatari.

“Mergem la nunta lui Dragnea Jr., sa ii urmam “La multi ani!”, cu executare! Atat lui, cat si lui “Daddy” Liviu Dragnea! Ne intalnim cu totii la ora 17:30 la Manastirea Snagov. Dupa cununia religioasa, stabilim daca mergem si la Snagov, unde are loc nunta, la care vor participa toti greii din PSD si ALDE!”, se arată în descrierea evenimentului creat de protestatari pe Facebook.

Fotograful Octav Dragan a surprins în imagini protestul de la Palatul Snagov.Fiul lui Liviu Dragnea, Ştefan Valentin Dragnea, și Gina Alexandra Tătulescu au avut, duminică, cununia civilă și religioasă.

Cununia civilă a fost oficializată de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS