Confidenţialitate

Protest inedit: Un afacerist din Suceava a inaugurat un metru de autostradă – VIDEO

Un om de afaceri din Suceava a anunțat într-o conferință de presă că a construit de unul singur primul metru de autostradă din județ.

Afaceristul a declarat că primul metru de autostradă va fi inaugurat undeva între Voroneț și Putna, pe data de 15 martie, la ora 15:00 – transmite corespondentul Europa FM, Sorin Saizu.

Inițiativa omului de afaceri Stefan Mandachi este una simbolică, de protest față de lipsa de interes a autorităților în ceea ce privește infrastructura rutieră a Moldovei. Porțiunea de autostradă a fost construită de o firmă de specialitate și a costat 4.500 de euro.

Ştefan Mandachi a mai anunțat că, la data inaugurării, va întrerupe activitatea în toate cele 40 de unități de tip fast food pe care le detine in intreaga țară, precum și la celelalte afaceri al caror proprietar este.

Suceveanul a declarat ca speră că coamenii de afaceri îi vor urma gestul, în semn de dezaprobare față de inacțiunea administrației centrale.

Omul de afaceri, cel care în luna februarie a împânzit ţara cu milioane de afişe cu mesajul „România vrea autostrăzi”, a subliniat că gestul său este unul personal, nu politic.