Confidenţialitate

Protest în fața sediului PSD Brăila: Social-Democrații au intrat pe o ușă din spate, pentru a evita manifestanții (VIDEO)

Zeci de oameni au protestat în fața sediului unde au avut loc alegeri pentru președintele filialei județene, funcție rămasă vacanță după ce fostul premier Mihai Tudose a demisionat din PSD și s-a înscris în partidul lui Victor Ponta.

Unul dintre protestatari a reușit să intre în sala de ședință, de unde a fost dat afară cu forța. La reuniune PSD Brăila era așteptat și Liviu Dragnea, însă acesta nu a mai plecat din București din cauza problemelor de sănătate.

Oamenii au adus cu ei, în fața sediului PSD Brăila pancarte cu mesaje anti-PSD.

Aceștia au scandat mesaje precum „PSD ciuma roșie”, „Jos PSD”, aducând cu ei și o stație de amplificare.

Pentru a evita manifestanții, liderii PSD Rovana Plumb, Mihai Fifor, Sorina Pintea și Codrin Ștefănescu au intrat au intrat pe o ușă din spate.

Un protestatar a reușit, însă, să intre în sala unde au loc alegerile și a provocat un scandal în timpul discursului senatorului Ion Rotaru, cel care candidează pentru funcția de președinte al PSD Brăila.

Singurul candidat pentru șefia PSD Brăila este senatorul Ion Rotaru, după ce fostul președinte, Mihai Tudose s părăsit partidul și s-a înscris în Pro România.