Propunerea lui Traian Basescu pentru Victor Ponta & Klaus Iohannis: ‘Dezbaterea electorala sa aiba loc la COTROCENI’

Intr-un comunicat de presa, presedintele Traian Basescu ia act de faptul ca echipele de campanie ale PSD si Aliantei Crestin-Liberale nu au reusit sa ajungala o intelegere privind dezbaterea electorala. Seful statului propune ca o confruntare intre cei doi candidati din turul doi al alegerilor prezidentiale sa fie gazduita de Palatul Cotroceni.

‘Preşedintele României a luat notă despre faptul că cei doi candidaţi şi echipele lor de campanie nu pot conveni asupra unui loc neutru, în care să se desfăşoare dezbaterea/dezbaterile dintre candidaţii pentru funcţia de preşedinte al României, domnul Victor-Viorel Ponta şi domnul Klaus Werner Iohannis.

Convins că dezbaterile sunt esenţiale pentru democraţie şi pentru buna informare a electoratului, precum şi de faptul că dezbaterea/dezbaterile sunt dorite de cei doi candidaţi, preşedintele României, domnul Traian Băsescu, face următoarea propunere pentru desfăşurarea dezbaterilor dintre domnul Victor-Viorel Ponta şi domnul Klaus Werner Iohannis: discuţiile să aibă loc la Palatul Cotroceni’, transmite Administratia Prezidentiala intr-un comunicat.