Proprietarul mașinii scufundate în Dunăre a vrut să se sinucidă, dar s-a răzgândit

Misterul mașinii scufundate în Dunăre, la Brăila, a fost dezlegat. Proprietarul a încercat să își pună capăt zilelor, însă s-a răzgândit în ultima clipă – transmite corespondentul Europe FM, Emanuela Turcu.

Urmează ca Poliția să stabilească și motivul pentru care tânărul a vrut să se sinucidă.

Potrivit primelor cercetări făcute de Poliția Transporturi, proprietarul mașinii scufundate în Dunăre este din Brăila și are 31 de ani.

Anchetatorii au stabilit, până acum, că bărbatul ar fi încercat să se sinucidă, însă, cu puțin timp înainte ca mașina să fie înghițită de ape, s-a răzgândit.

Tânărul s-a salvat ieșind din mașină, prin portbagaj.

Așa se explică faptul că autovehiculul scufundat a fost găsit în viteză și cu portbagajul deschis, celelalte uși fiind blocate.

Polițiștii brăileni au mai stabilit că, imediat după tentativa de suicid, proprietarul mașinii ar fi plecat la București, unde s-a internat într-un spital pentru probleme psihice.

Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care tânărul a încercat să își pună capăt zilelor.

Polițiștii îl vor audia în acest sens, după ce se va externa din spital.

Pe 8 martie, în jurul orei 13.30, un bărbat din Brăila a sunat la 112 și a anunțat că o mașină a fost înghițită de apele Dunării. El a pus la dispoziția Poliției și imagini de amator cu momentul în care autovehiculul se scufunda.

După aproape 24 de ore de căutări, scafandrii de la Inspectoratul pentru Situații de urgență din Brăila au localizat mașina și au scos-o din Dunăre.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS