Promisiunea Taberei NERF: distracție maximă pentru cei mici și jocuri de echipă (P)

Distracția va atinge cote maxime în Tabăra NERF, cea mai cool tabără tematică a verii, mulțumită jocurilor de echipă pe care organizatorii le-au pregătit pentru participanți. Jocul are un rol foarte important în dezvoltarea celor mici.

Potrivit specialiștilor, unul dintre cele mai mari beneficii ale activităților în aer liber la care cei mici participă alături de alți copii este contribuția pe care acestea le au în creșterea coeficientului de inteligență emoțională.

Psihoterapeutul Alexandru Bușilă vă explică mai multe despre jocurile în aer liber și beneficiile acestuia în materialul video de mai jos:

Tabăra NERF a ajuns deja la cea de-a treia ediție! 30 de copii norocoși care vor avea șansa de a trăi o experiență de neuitat în perioada 15 – 20 iulie, în zona Bran.

Ei vor putea testa cele mai noi blastere NERF și alte jocuri din portofoliul Hasbro cum ar fi Monopoly, Jenga, Twister, Spune în Gura Mare. În plus, cei mici vor avea ocazia să se distreze alături de unii dintre cei mai cool vloggeri: Gami OS, Ceanu Zheng și Cezar Poiata.

Mai multe informații despre tabără și înscriere găsiți accesând http://www.tabaranerf.ro/.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS