Confidenţialitate

Proiectul de rectificare bugetară, adoptat de Consiliul General al Capitalei | AUDIO

Proiectul de rectificare bugetară adoptat de Consiliul General al Capitalei prevede mai mulți bani pentru spitale și administrația străzilor.
Aproape 33 de milioane de lei au fost redirecționați către mai multe domenii prin rectificarea bugetară adoptată de Consiul General al Capitalei.

Cei mai mulți bani, 3,3 milioane de lei se duc la Administrația Spitalelor pentru finanțarea aparaturii medicale, spune primarul general, Nicușor Dan.

Se duc la Administrația Străzilor, se duc pentru suplimentarea bugetului pentru întreținere parcuri, se duc către iluminatul public, pentru că știm cu toții că a crescut prețul energiei, deci implicit al iluminatului public“, a explicat primarul.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Bani merg și la lucrările de infrastructură: ar urma să fie reluate lucrările pentru lărgirea Bulevardului Prelungirea Ghencea.
Edilul spune că urmează să fie cumpărat un nou tomograf de arbori pentru evaluarea stării copacilor din București și vor fi noi angajări la Direcția de Mediu:

După cum știți, noi avem tomografe la companiile municipale, numai că nu e legal să le transferăm la municipalitate. Nu avem specialiști în Direcția de mediu care să ne spună dacă un copac e bolnav sau nu și dacă este un risc pentru el să cadă sau nu“.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Proiectul de rectificare bugetară a trecut cu votul celor de la USR PLUS, PNL şi PMP – cei de la PSD nu au vrut să participle la ședință.