Confidenţialitate

Programul în zilele de Paști al transportului în comun și al băncilor

# Trenurile de metrou vor circula în noaptea de Înviere, între orele 23:00 – 1:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00 la un interval de 20 minute, informează Metrorex.

De asemenea, între 6-9 aprilie, trenurile de metrou vor circula pe Magistralele 1,2 şi 3 la un interval de circa 9 minute, iar pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2-Străuleşti) cu schimbare la staţia Jiului, la un interval de circa 10 -15 minute. Este insa interzisă intrarea în staţiile de metrou şi în trenuri cu lumânări aprinse.

# În ceea ce priveşte RATB, în Vinerea Mare liniile de transport vor funcţiona după un program corespunzător unei zile de sâmbătă. Parcul auto va fi suplimentat cu 30 la sută.
Pe tot parcursul nopţii de Înviere vor circula, fără întrerupere, 16 linii de autobuz şi o linie de tramvai, 41. Duminică şi luni, liniile RATB vor funcţiona conform programului unei zile de duminică.

# În minivacanţa de Paşte, CFR Călători isi va adapta capacitatea de transport în funcţie de traficul de pasageri la trenurile pe cele mai solicitate rute (Braşov, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Satu Mare, Timişoara, Vatra Dornei.

În perioada 7 – 9 aprilie 2018, când traficul este redus, o serie de trenuri InterRegio şi Regio nu vor circula. Agenţia de voiaj din Aeroportul Otopeni va fi deschisă în zilele de 6, 7 şi 9 aprilie .

In zilele libere de sărbătoare legală – 6, 8 şi 9 aprilie, vor fi deschise agenţiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina şi Titan (Bucureşti) dar si Iulius Mall (din Iaşi), conform programului de lucru al centrelor comerciale. Restul agenţiilor de voiaj vor fi închise.

# Agenţiile Enel din Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Giurgiu vor fi închise în intervalul 6-9 aprilie, iar în celelalte zile, punctele de lucru vor funcţiona după programul obişnuit

# Zilele de 6, 7, 8 şi 9 aprilie 2018 sunt zile nelucratoare în majoritatea băncilor, cu excepţia unităţilor din cadrul hypermarket-urilor şi mall-urilor.