Confidenţialitate

Profesorul Radu Gologan: Titularizarea ar trebui să fie temporară | VIDEO

Profesorul Radu Gologan a răspuns, vineri, întrebărilor venite de la ascultătorii Europa FM, într-o nouă ediție Deșteptarea României.

Cât despre titularizarea profesorilor, cadrul didactic spune că aceasta ar trebui făcută pe o perioadă determinată și să fie prelungită în funcție de mai multe criterii:

„Ar trebui să nu fie definitivă și ar trebui să fie pe perioadă. Contractul profesorului să fie cu școala și pe perioade determinate și poate fi prelungit în funcție de rezultate, randament, sănătate. Principala notă, principala componentă a unei astfel de evaluări a profesorului, să fie dovedită prin saltul pe care copilul îl face în materia respectivă, la clasa respectivă. Evaluarea copiilor la sfârștiul unei clase și, ulterior, în anul următor, la asfârșitul materiei respective.”

Prin acest demers editorial de o amploare fără precedent, Europa FM își propune să scoată la lumină noi perspective și soluții la vechi probleme și să ofere contextul propice unei coeziuni între toți factorii sociali implicați, motivându-i și inspirându-i cu o viziune puternică a unei Românii deșteptate.