Profesor de religie cercetat pentru agresiune sexuala (AUDIO)

Profesorul de religie de la Liceul Agricol din localitatea prahoveană Valea Călugărească a fost prins împreună cu o elevă de clasa a X-a, în ipostaze indecente, într-unul dintre laboratoarele școlii. Conducerea unității de învățământ a anunțat Poliția care a demarat imediat o anchetă.

Profesorul și eleva în vârstă de 16 ani au fost prinși în ipostaze intime chiar în laboratorul de religie de mai multe eleve ale liceului, care au reclamat imediat incidentul directorului unității de învățământ.

Acesta din urmă a alertat Poliția care a deschis o anchetă în acest caz.

În urma audierii martorilor s-a stabilit că profesorul, în vârstă de 39 de ani, ar fi acostat-o pe adolescentă pe holul școlii invitând-o să meargă într-unul din laboratoarele liceului unde i-ar fi făcut avansuri indecente.

Se pare că adolescenta avea probleme specifice vârstei, iar părinții fetei au cerut ajutorul profesorului de religie în speranța că acesta va reuși să o aducă pe drumul cel bun.

Cadrul didactic este acum cercetat penal pentru agresiune sexuală, iar, în paralel, acesta va fi anchetat și de comisia de disciplină a liceului care va decide ce măsuri se vor lua împotriva lui.