Confidenţialitate

Producătorul Campo D`Oro – Piața Lidl | AUDIO

Zilele acestea, Lidl România împreună cu Europa FM îți oferă cea mai bună recoltă de știri proaspete despre producătorii locali de fructe și legume din Piața Lidl. Așa că te invităm să treci pe proaspăt cu porția zilnică de știri gustoase românești din Piața Lidl.

În localitatea Oloșag, județul Timiș, pe o suprafață de 220 hectare, sunt cultivate 7 soiuri de afine gustoase și aromate. Ferma Campo D’Oro, producător local și partener al Lidl România, livrează doar într-o singură lună câte 55 de tone în toate magazinele Lidl din țară. Iar pentru a menține prospețimea acestora, imediat ce au fost culese, producătorul le ține la o temperatură controlată, în sisteme de pre-răcire, ca tu să te bucuri de gustul și calitatea cea mai bună din Piața Lidl.

Sperăm că ai gustat știrea, iar dacă vrei să afli mai multe informații despre alți producători români de fructe și legume, te invităm să mergi în Piața Lidl și să scanezi codul QR de pe lădițe, pentru a descoperi originea fructelor și legumelor și poveștile producătorilor locali, parteneri Lidl România.

Lidl – meriți să fii surprins!

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.