Procurorii sibieni anchetează sinuciderea afaceristului Ilie Vonica – patronul clinicii private Polisano

Bărbatul a fost găsit, ieri, căzut în faţa casei sale.

Omul de afaceri Ilie Vonica a explicat în scrisoarea lăsată în locuinţa sa din Sibiu, că arestarea soţiei şi problemele firmelor sale l-au determinat să îşi ia viaţa.

El i-a cerut iertare soției și o roagă să aibă grijă de tot, în special de fiica lor, spun surse judiciare citate de Mediafax.

Scrisoarea este scrisă de mână, are 5 pagini și este adresată soției sale.

De altfel, apropiații familiei au spus că omul de afaceri a fost foarte afectat de arestarea soției sale în dosarul reţetelor false cu tratamente pentru bolnavii de cancer. Acesta a refuzat să mai mănânce după ce Ioana Vonica a ajuns după gratii.

Omul de afaceri din Sibiu a fost și el audiat, însă ca martor, în dosarul rețetelor false, în care 9 persoane au fost arestate preventiv, fiind suspectate de evaziune fiscală, spălare de bani și înşelăciune.

Ilie Vonica, de profesie medic, a murit ieri după amiază la vârsta de 59 de ani după ce s-a aruncat de la etajul vilei sale. Acesta era unul dintre cei mai bogați români. După revoluție a început o afacere în domeniul medical – grupul Polisano are în prezent 2.000 de angajați iar acum doi ani avea venituri totale de 300 de milioane de euro.