Confidenţialitate

Procurorii din Argeș verifică modul în care a murit un bărbat evacuat dintr-un restaurant de către polițiști

În Argeș, procurorii verifică modul în care a murit un bărbat care a fost evacuat forțat de polițiști dintr-un restaurant care a luat foc. Oamenii legii susțin că acesta a fost recalcitrant, dar nu s-a folosit forța împotriva lui.

Bărbatul a murit la câteva minute după ce a fost scos din restaurant de polițiști în ciuda eforturilor medicilor care l-au resuscitat minute bune.

Potrivit poliției Argeș, acesta se afla în interiorul restaurantului care a luat foc și nu a vrut să plece din interior în ciuda faptului că se afla în pericol. Polițiștii susțin că l-au invitat să iasă din incintă dar a devenit recalcitrant atât împotriva oamenilor legii cât și a celor care se aflau în preajma localului.

”Bărbatul a fost evacuat folosindu-se minimum de forţă necesară” se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliție. Iar pompierii spun că acesta nu a suferit arsuri și nici nu s-a intoxicat cu monoxid de carbon. Procurorii au anunțat că au deschis un dosar penal și că bărbatul avea asupra lui mai multe medicamente. Cauza decesului va fi stabilită în urma necropsiei.

  • Lucia Ciocârlie Haranguș