Proconsul lansează un nou videoclip, Aici cu mine – VIDEO

Înainte de weekend, Proconsul a lansat împreună cu Andra şi Ştefan Bănică piesa Aici cu mine“.

Aici cu mine a fost la început doar un cântec dintre multele cântece compuse şi produse în studioul nostru, Simplu Production. Jerryco i-a făcut un text care, după ce Bodo a tras linia vocală, ne-a inspirat să încercăm o colaborare inedită cu alţi doi artişti consacraţi de pe scena muzicală românească : Andra şi Ştefan Bănică. I-am sunat, le-am propus, ei au fost de acord “, au spus cei de la Proconsul.

“Mă bucur că pentru această piesă am colaborat cu două dintre cele mai cunoscute voci din România, Bodo și Stefan. Sper să o ascultați cu plăcere!“, spune Andra.

“Proconsul e o trupă care îmi place și care are ceva de spus în peisajul muzical românesc de ani și ani de zile. Cu Bodo am colaborat pe unul dintre albumele mele, Duete, unde l-am invitat să cânte cu mine una dintre piesele mele, reorchestrate special pentru acel album. De asemenea, am mai cântat împreună la concertele mele de Crăciun de la Sala Palatului, plus în alte câteva împrejurări. Așa că a venit rândul meu acum să raspund invitației băieților de la Proconsul“, completează Ștefan Bănică.

Piesa Aici cu mine este compusă de Robert Anghelescu, Dragoş Dincă, Mihai Dumitrescu, Emanuel Gheorghe şi Bogdan Teslovan, pe versurile lui Mihai Dumitrescu (Jerryco).

“Iniţial cântecul avea sound de twist, ceea ce îi venea ca o mănuşă lui Ştefan Bănică, însă după ce am trimis cântecul la mixaj şi master, prietenul nostru George Popa ne-a prezentat o varianta mai radiofriendly şi în care fiecare solist să fie pus în valoare, pe care am ales să o promovăm! “, au adăugat artiştii de la Proconsul.