Confidenţialitate

Probleme pe Aeroportul Otopeni: Echipamentele pentru controlul electronic al documentelor de călătorie nu funcționează. Pasagerii, rugați să vină mai devreme la aeroport | AUDIO

Probleme pe Aeroportul Otopeni: Echipamentele cu care se face controlul electronic al documentelor de călătorie nu funcționează din cauza unor probleme cu alimentarea electrică. Pasagerii sunt rugați să se prezinte mai devreme decât de obicei la aeroport.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Personalul care se ocupă de controlul documentelor a fost suplimentat, precizează Compania Națională Aeroporturi București, care anunță că în această dimineață echipamentele de control electronic al documentelor de călătorie au devenit nefuncționale.

Se pare că defecțiunea a fost cauzată de o problemă la rețeaua electrică, însă reprezentanții Companiei de Aeroporturi dau asigurări că încearcă să rezolve problema cât mai repede.

Până la ora 13:00, fuseseră deja puse în funcțiune 4 din cele 6 porți de control automat.

Având în vedere că accesul se face prin ghișeele de frontieră clasice, pasagerii sunt sfătuiți să vină cât mai devreme la aeroport ca să nu existe riscul de a pierde avionul.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: ANM: Prognoza meteo pentru perioada 13 iulie – 16 iulie în Capitală. Caniculă și disconfort termic accentuat