Confidenţialitate

Probleme în trafic

Din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, circulația pe DN11 Lunca Câlnicului – Braşov este oprită, la kilometrul 15.

Din cauza unor lucrări, circulația rutieră pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu se desfășoară restricţionat (pe un fir, alternativ) la km 181+100 de metri, în zona localității vâlcene Călimăneşti.

Transfăgărăşanul este în continuare închis circulației, după ce vântul puternic a viscolit zăpada depusă în zonă şi a troienit şoseaua. Turiştii pot ajunge totuşi până la Bâlea Cascadă, dar nu mai pot continua traseul spre Bâlea Lac.

Traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă și pe drumul naţional (DN) 13 B în Pasul Bucin, pe DN 12 C, în zona Lacu Roşu, pe DN 12 A, şi pe DN 15 – Topliţa-Borsec, din judeţul Harghita, unde drumarii intervin cu utilajele de deszăpezire, ninsori fiind şi în alte zone ale ţării.

Drumul Naţional 13B a fost acoperit de un strat de zăpadă. Se circulă în condiţii de iarnă şi pe DN12C, în zona staţiunii Lacu Roşu. Drumarii sunt deja acolo şi împrăştie material antiderapant.