Confidenţialitate

Probleme în trafic

Patru persoane au murit carbonizate, vineri după-amiază, în urma unui accident produs pe DN 5, în judeţul Giurgiu, şi în care au fost implicate două autoturisme şi o dubă.

Accidentul a avut loc pe DN 5 Bucureşti-Giurgiu, în zona localităţii Uzunu. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, Ion Dristaru, în accident au fost implicate două autoturisme Dacia Logan şi o dubă.

În urma impactului, cele două autoturisme, în care se aflau câte două persoane, au luat foc. ”În momentul în care primul echipaj de pompieri a ajuns la faţa locului, ambele autovehicule ardeau generalizat, iar victimele erau carbonizate”, a declarat pentru News.ro Ion Dristaru. La această oră , traficul rutier în zona accidentului este complet blocat.

 

Până în jurul orei 17 :00, pe autostrada A3 Turda – Gilău, traficul rutier este restricționat pe sensul de mers Gilău – Turda, pe banda a doua, între km 41 – 46, din cauza unor lucrări de întreținere. Zona este semnalizată corespunzător.

In județul Neamț, traficul rutier pe DN15 Piatra Neamţ – Bacău se desfășoară îngreunat (pe un fir, alternativ) între localitățile Podoleni și Costișa, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule.

În jurul orei 15:30, în județul Caraș-Severin, traficul rutier pe DN58 Reșița – Caransebeș a fost reluat pe un fir, alternativ, la ieșirea din localitatea Brebu spre Reșița. Amintim că, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, traficul a fost întrerupt. Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule prudent și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.