Confidenţialitate

Probleme în trafic

Circulația rutieră se desfășoară cu restricții până după-amiază pe autostrada A1 Arad-Nădlac, anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române.
Până la ora 17:00, se execută lucrări de reparații pe benzile unu și de urgență ale autostrăzii A1, pe sensul de mers către Arad, între kilometrii 552 și 553. Din acest motiv, traficul va fi redirecționat pe banda a doua.

DN7C-Transfăgărăşan este deszăpezit pe întreg tronsonul, însă, pentru a circula pe acest drum, sunt recomandate anvelopele de iarnă.
Transalpina – este închisă.

Traficul va fi restricţionat duminică în zona Pieţei Bucur pentru comemorarea unui an de la Colectiv

Circulaţia va fi restricţionată pe 30 octombrie în zona Pieţei Bucur din Capitală, deoarece în zonă au loc manifestări de comemorare a unui an de la incendiul din clubul Colectiv, potrivit Brigăzii Rutiere.

“În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în data de 30.10.2016, între orele 12.00 – 23.00, vor avea loc activități comemorative în zona acces Fabrica Pionierul – Piața Bucur”, potrivit unui comunicat de presă al Brigăzii Rutiere, remis joi MEDIAFAX.
Poliţiştii transmit că, în funcție de numărul participanților, se va restricționa traficul auto progresiv pe Strada Bucur, între Strada Gârle, Strada Verzișori, străzi care converg spre Piața Bucur.

Brigada Rutieră Bucureşti le cere şoferilor să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie, să folosească rutele ocolitoare şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.