Confidenţialitate

Probleme în trafic

Încep lucrările de întreținere pe Autostrada Soarelui!

De mâine, traficul rutier va fi restricționat între Lehliu şi Feteşti. Lucrările se vor desfășura până la jumătatea lunii noiembrie. În acest interval, circulația va fi deviată de pe un sens pe cealălalt, iar limita de viteză va fi de 60 de kilometri la oră.

În continuare, restricții pe DN25 Galați – Tecuci. E vorba de restricții de tonaj (7,5 tone) și de viteză (50 km/h).

La fel, pe DN10 Buzău – Brașov, unde se execută lucrări la viaductul Stânca Teherău, în zona Siriu, circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone rămâne restricţionată. Este instituită şi restricţie de viteză de 10 km/h.

Pe calea ferată, în judeţul Sibiu, circulaţia trenurilor este oprită pe magistrala 300, între staţiile Mediaş şi Copşa Mică, din motive de siguranţă. În zonă s-au găsit în ultimele zile muniție neexplodată, iar specialiștii trebuie să le înlăture de acolo.

Probleme și pe Dunăre, unde din cauza vântului puternic, autorităţile sârbe au decis ca navigaţia să fie oprită între kilometrii fluviali 1040 (Coronini) şi 1096 (Baziaş).

Veste bună – s-au terminat lucrările la Podul Prieteniei, însă – de mâine – timp de 3 zile Podul va fi închis si se vor face probe.