Confidenţialitate

Probleme în trafic

Până în jurul orei 18.30, pe sensul către Capitală al Autostrăzii A1 București – Pitești se vor executa lucrări – frezare, asfaltare – la partea carosabilă.

Acestea se vor desfășura pe prima bandă pe tronsoanele kilometrice 55 – 53 și 34 – 32 și pe banda numărul 2, între kilometrii 11 și 10.

De asemenea, pe sensul de urcare al DN1 Ploiești – Brașov se efectuează anumite lucrări la partea carosabilă, în zona localității Posada, dar și la Bărcănești.

Reparațiile de la Bărcănești se vor executa și mâine, între 08.30 – 14.30.

Pentru a nu fi implicați în evenimente nedorite – prudență sporită la volan și semnalizare corespunzătoare la schimbarea benzilor de circulaţie.

În cursul zilei de marţi, până la lăsarea serii, pe sensul către frontieră al autostrăzii A1 Arad – Nădlac se efectuează lucrări de asfaltare pe tronsoanele kilometrice 563 – 564 și 569 – 570 (între localitățile Pecica și Nădlac).

Activitatea se desfășoară pe banda de urgență și pe banda numărul 1 a autostrăzii A1 Arad – Nădlac.

Pentru a nu fi implicați în evenimente nedorite, poliţiştii recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență sporită la volan, să semnalizeze şi să se asigure corespunzător la schimbarea benzilor de circulaţie.