Probleme în trafic

Circulaţia pe coborârea de pe autostrada Nădlac-Arad pe DN7, la ieşirea din municipiul Arad către Nădlac, se desfăşoară cu dificultate din cauza unui incident rutier în care este implicată o cisternă care transportă 22 de tone de motorină.

La faţa locului a ajuns o macara de mare tonaj pentru scoate cabina cisternei din parapeţi şi pentru a o înlocui. Cu puțin timp în urmă au ajuns pentru a asigura şi curăţa zona şi potrivit primelor estimări nu există pericol de explozie.

Din cauza unei coliziuni dintre un autotren și o autoutilitară (cu două semiremorci), circulația rutieră pe DN7 Pitești – Râmnicu Vâlcea se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ, la km 137, în zona localității argeșene Zamfirești (sat în comuna Cotmeana).

Traficul rutier pe DN17C Năsăud – Moisei se desfășoară îngreunat, pe un fir aternativ, la km 49+600 de metri, în zona localității Fiad (județul Bistrița-Năsăud). Situația s-a creat în urma revărsării unui râu din zonă.

De asemenea, circulația rutieră pe DN17 Bistrița – Beclean se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ, în zona localității Șintereag (județul Bistrița-Năsăud), din cauza coliziunii dintre două autoturisme.