Probleme în trafic

Circulaţie îngreunată pe autostrada Nădlac-Arad, unde TIR-urile aşteaptă circa 100 de minute
Circulaţia prin punctul de trecere a frontierei de pe autostrada Nădlac-Arad se desfăşoară cu dificultate, TIR-urilor aşteaptând circa 100 de minute pentru a ieşi din ţară, ca urmare a unor controale amănunţite efectuate de către autorităţile maghiare de frontieră.

Coloana de camioane care aşteaptă să iasă din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota de pe autostrada Nădlac-Arad se întinde pe mai mulţi kilometri, vineri după-amiază, iar timpii de aşteptare pentru şoferii de TIR ajung la circa 100 de minute pentru a ieşi din ţară.
Circulaţia maşinilor mici şi a autocarelor nu este afectată.

În judeţul Vâlcea, până în data de 13 decembrie 2016, pe DN7 Râmnicu-Vâlcea – Sibiu, se execută lucrări de întreţinere pe viaductul Cârligu Mic, pe timpul zilei, iar traficul rutier va fi dirijat alternativ, pe distanţe de aproximativ 50 de metri. Este posibil să se formeze coloane de autovehicule.

În judeţul Prahova, pe DN1, în zona localităţii Cornu, din cauza surpării acostamentului pe o lungime de aproximativ 25 – 30 de metri, traficul rutier a fost restricţionat pe prima bandă a sensului de mers Braşov – Ploieşti. Precizăm ca a fost instituită şi restricţie de viteză. Circulaţia nu este afectată, în zonă drumul fiind alcătuit din câte două benzi pe sens.