Probleme în trafic

Pe ambele sensuri de mers ale autostrăzii A1 Timișoara – Arad, la kilometrul 533, se vor executa anumite lucrări la carosabil (reparații la rosturile de dilatație în zona podurilor).
Atenție sporită trebuie acordată mai ales după lăsarea întunericului, întrucât semnalizarea rutieră va rămâne valabilă și pe timpul nopții.

De asemenea, la nodul rutier A1 – A6 (zona Balinţ), se vor aplica marcaje rutiere pe bretelele de legătură. Pentru a preveni producerea accidentelor , poliţia sfătuieşte conducătorii auto să manifeste prudenţă sporită la volan, să reducă viteza de deplasare, să semnalizeze din timp şi să se asigure înainte de a schimba banda de circulaţie.

În perioada 28 noiembrie – 15 decembrie 2016, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanța se vor executa lucrări de reparaţii la rosturile de dilataţie ale podului Colentina, la km 15+873, pe sensul de mers Constanţa – Bucureşti, cu restricţionarea traficului pe banda de urgenţă şi prima bandă (aproximativ o săptămână), urmând ca, apoi, să se restricţioneze traficul pe banda a doua şi să se circule pe prima bandă.

Vor fi restricţii de circulaţie pe Autostrada A2, DN 7 şi DN 39 în minivacanţa de ziua nationala. Sunt vizate camioanele si vehiculele cu masa mai mare de 3 tone si jumatate.
Pe A2, circulatia rutiera va fi interzisa vehiculelor cu masă totală mai mare de 3,5 tone, pe ambele sensuri, miercuri 30 noiembrie între orele 16 si 22 şi joi 1 decembrie de la ora 6.00 la ora 22.00 pe tronsonul Bucureşti – Fundulea – Lehliu – Feteşti – Murfatlar.

Pe DN7, care face legătura între Bucureşti şi vama Nădlac, restricţiile se aplică pentru masinile cu masă totală mai mare de 7,5 tone. Tronsonul vizat este Piteşti – Râmnicu Vâlcea – Veştem, pe ambele sensuri miercuri între orele 16-22 şi joi intre orele si 6-22.

Pe DN39, care face legătura între Constanţa şi Vama Veche, restricţiile se aplică pe ambele sensuri pentru camioanele cu masă totală mai mare de 7,5 tone. Restricţiile se aplică miercuri în intervalele orare 16-22 şi joi intre 6 si 22.