Probleme în trafic

Pe autostrada A3, pe sensul de mers Turda – Gilău, între kilometrii 19 şi 29, se execută lucrări de întreţinere pe banda a doua, iar autovehiculele sunt redirecţionate pe prima bandă.

Lucrări de frezare și asfaltare au loc astăzi și pe mai multe tronsoane pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe ambele sensuri.

Până la ora 17:00 – atenție și pe autostrada A2 Bucureşti – Constanța, unde se execută lucrări de reparaţii pe sensul de mers Constanţa – Bucureşti, pe tronsonul kilometric 181 – 197.

În judeţul Olt, este restricţionată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN64 Găneasa – Râmnicu Vâlcea, din cauza unor degradări apărute la podul situat peste Valea Negrișoara (comuna Găneasa). Traficul greu se desfăşoară deviat, pe următoarea rută ocolitoare: DN65 Găneasa –Salcia, DJ677 Salcia –Pleșoiu (DN64) .

În județul Galați, pe DN25 Galați – Tecuci este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone între localitățile Șendreni și Hanu Conachi, fiind impusă şi restricţie de viteză de 50 km/h. Tronsonul de drum a fost afectat de inundaţii şi închis în perioada 12-16 octombrie 2016 (între kilometrii 31+200 – 68+197).

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS