Probleme în trafic

Pe autostrada A1 Deva – Sibiu, în zona municipiului Deva, pe sensul de mers către Sibiu, la kilometrul 366, se vor executa lucrări de reparaţii la carosabil pe prima bandă, iar autovehiculele vor fi redirecţionate pe banda a doua.

Până în jurul orei 20:30, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul de mers către Constanţa, între kilometrii 57+050 şi 57+900 de metri (tronsonul Fundulea – Lehliu-Gară), se vor executa lucrări de frezare şi asfaltare pe prima bandă, iar autovehiculele vor fi redirecţionate pe banda a doua.

De asemenea, între kilometrii 26 şi 24+800 de metri (tronsonul Cernica – Fundulea), pe sensul de mers către Bucureşti, se montează parazăpezi în afara carosabilului. Circulaţia nu este afectată, deoarece autocamioanele care transportă plasele şi panourile sunt oprite pe banda de urgenţă.

Amintim că, în perioada 16 – 21 noiembrie 2016, în intervalul orar 07:00 – 17:00, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanța se vor executa lucrări de reparaţii (colmatare a fisurilor şi crăpăturilor) pe sensul de mers Constanţa – Bucureşti, pe tronsonul kilometric 181 – 197.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS