Probleme în trafic

Până la ora 17:30, judeţele Vrancea, Galaţi, Bacău şi Neamţ sunt sub avertizare meteorologică. Se va semnala local ceaţă, ceea ce va determina scăderea vizibilităţii sub 200 de metri şi izolat, sub 50 de metri, cu posibilitatea depunerii de polei, pe arii restrânse.

În aceste circumstanțe, pentru prevenirea accidentelor grave, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române recomandă conducătorilor auto să manifeste prudenţă sporită la volan, să adapteze viteza de deplasare condiţiilor concrete de drum, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să folosească luminile de ceaţă împreună cu cele de întâlnire.

De-asemenea, până în jurul orei 17:00, pe autostrada A3, pe sensul de mers Câmpia Turzii – Gilău, se vor executa lucrări de întreţinere între kilometrii 12 şi 20, pe banda a doua, şi între kilometrii 29 şi 35, pe prima bandă.

Tot pana la ora 17 se vor executa lucrări și pe astăzi până în jurul orei 17:00, pe autostrada A1 Bucureşti -Piteşti.

Pentru a nu fi implicați în evenimente rutiere nedorite, recomandăm conducătorilor auto să semnalizeze din timp şi să se asigure înainte de a schimba banda de circulaţie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS