Probleme în trafic

În judeţul Vrancea, pe DN 2N, între kilometrii 41 şi 46 au căzut pietre de pe versanţi în urma ploilor şi se circulă pe un singur sens.

De asemenea, pe acelaşi drum, in comuna Chiojdeni, s-a produs o alunecare de teren, a doua în ultimii doi ani. În mijlocul şoselei s-a format o groapă adâncă de aproximativ doi metri, iar traficul se desfăşoară cu restrictii, accesul maşinilor de mare tonaj fiind oprit, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

Pe parcursul zilei, pe Autostrada A3, pe sensul de mers Bucureşti – Ploieşti, se vor executa lucrări la glisiera mediană de protecţie între kilometrii 26 şi 28, iar circulaţia va fi redirecţionată de pe banda a doua pe prima.
Le recomandăm conducătorilor auto să semnalizeze din timp şi să se asigure înainte de a schimba banda de circulaţie.

Traficul rutier spre Ucraina prin punctul trecere al frontierei Sighet este suspendat de trei zile din cauza unor acțiuni de protest ale cetățenilor ucraineni aflați în punctul de trecere Solotvino, Ucraina. De sâmbătă, sunt proteste ale şoferilor din Ucraina, nemulţumiţi de schimbarea legislaţiei privind înmatriculările auto iar traficul rutier este închis pe ambele sensuri, fiind permis doar tranzitul pietonal.

Trecerea spre Ucraina dinspre punctul de trecere Sighet spre cel din Solotvino se face pe un pod din lemn care are o arteră de circulație cu un singur sens și două căi pietonale, pod care traversează râul Tisa.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS