Probleme în trafic

Din cauza unui eveniment rutier (o autoutilitară s-a răsturnat pe carosabil), circulația pe sensul către Lugoj al autostrăzii A1 Arad – Lugoj este întreruptă la km 594, în zona localității timișene Remetea Mare. Traficul rutier către Lugoj este deviat (provizoriu) din Remetea Mare pe DN6 (E70).

JUDEȚUL ARGEȘ: COLOANE DE AUTOVEHICULE PE DN7: din cauza numărului mare de autovehicule, circulația rutieră pe DN7 Pitești – Râmnicu Vâlcea se desfășoară dificil, în coloană, de la ieșirea de pe autostrada A1 București – Pitești până în localitatea argeșeană Drăganu. S-au format coloane de mașini pe mai mulți kilometri.

Din cauza numărului mare de autoturisme, traficul rutier pe Autostrada A1 București – Pitești se desfășoară dificil, în coloană, la intrarea în municipiul București. De asemenea, îngreunat (în coloană) se circulă și la intrarea dinspre autostradă pe breteaua de legătură cu șoseaua de centură a Capitalei.

Amintim că în cursul zilei de astăzi, pe ambele bretele care fac legătura dintre autostradă și centură se efectuează lucrări la carosabil, reparațiile afectând câte o bandă a acestora.

Trafic îngreunat și pe A1! din cauza unui eveniment rutier (din remorca unui autotren au căzut acumulatori pe carosabil), circulația pe sensul către Argeș al autostrăzii A1 București – Pitești se desfășoară îngreunat la km 12, în zona localității ilfovene Chiajna. Este afectată banda numărul 1.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS