Probleme în trafic

Pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, se circulă în condiţii de carosabil umed.
Până în jurul orei 17:00, în funcţie de condiţiile meteorologice, pe sensul de mers către Bucureşti se vor executa lucrări de frezare şi asfaltare pe banda numărul unu, pe tronsoanele cuprinse între kilometrii 41+500 – 40 şi 36+700 – 35+200, iar autovehiculele vor fi redirecţionate pe banda a doua.

În judeţul Ilfov, traficul rutier se desfăşoară îngreunat în zona de est a DN Centura Bucureşti, din cauza lucrărilor la partea carosabilă (asfaltare). Pentru ca circulaţia să se fluidizeze, acestea au fost suspendate temporar.
În zona Glina, la kilometrul 23, autotrenul care derapase şi-a continuat drumul.

Pe autostrada A3, pe sensul de mers Câmpia Turzii – Gilău, se execută lucrări de reparaţii pe banda a doua, între kilometrii 5 şi 10.
Și pe autostrada A1 Sibiu – Deva, partea carosabilă este uşor umedă.
Pe parcursul zilei, în funcţie de condiţiile meteorologice, se vor executa lucrări, astfel:
• asfaltare pe sensul de mers Sibiu – Sălişte, între kilometrii 262 şi 263, cu redirecţionarea autovehiculelor de pe banda unu pe banda a doua;
• reparaţii la rosturile de dilataţie ale podului de la kilometrul 343, între Orăştie şi Simeria, pe sensul de mers către Deva, circulaţia fiind redirecţionată de pe prima pe a doua bandă.

Pe autostrada A6, pe sensul de mers Lugoj – Păru (intersecţie cu A1), la kilometrul 5+750 de metri, se vor executa lucrări la rosturile de dilataţie ale unui pod, pe benzile numărul unu şi de urgenţă, iar autovehiculele vor fi redirecţionate pe banda a doua.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS