Probleme în trafic

Pe autostrada A1 Sibiu – Deva au loc astăzi mai multe lucrări, așa că circulația va fi redirecționată pe o singură bandă.
Astfel:
– Se asfaltează pe sensul de mers Sibiu – Sălişte, între kilometrii 261 şi 263;
– și se fac reparaţii la rosturile de dilataţie ale podului de la kilometrul 343.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (15:45), pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul Drajna – Feteşti, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ploaie torenţială, vizibilitatea scăzând la aproximativ 50 de metri.

Șoferilor li se amintește să folosească luminile de întâlnire (obligatorii pe autostrăzi), să ruleze cu viteză adaptată şi să mărească distanţa în mers între autovehicule.

Atenţie! Există risc de acvaplanare!

În judeţul Olt, este restricţionată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN64 Găneasa – Râmnicu Vâlcea, între kilometrii 34+000 și 40+915 metri, din cauza unor degradări apărute la podul de la kilometrul 35+900 de metri, situat peste Valea Negrișoara (comuna Găneasa). Traficul greu se desfăşoară deviat, pe următoarea rută ocolitoare: DN65 Găneasa –Salcia, DJ677 Salcia –Pleșoiu (DN64) .

Reamintim: Până în data de 15 noiembrie 2016, se vor executa lucrări de întreţinere periodică (aşternere covoare asfaltice) pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sectorul cuprins între kilometrii 96 şi 117+500 de metri, pe tronsonul Lehliu-Gară – Fetești.

Lucrările se vor desfăşura fără întrerupere, în perioada menţionată (atât pe timp de noapte, cât și pe timp de zi, inclusiv în weekend). Pentru ca participanţii la trafic să observe din timp zonele în lucru, balizele cu lumini intermitente vor funcţiona şi ziua.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS