Probleme de sănătate pentru primarul general al Capitalei, Gabriela Firea

”Unele încercări care apar în calea vieţii noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depăşite de unul singur. Dumnezeu ne ajută să fim înconjuraţi de oameni care să ne ridice. Mulţumesc celor care mi-au fost alături în problema de sănătate pe care am avut-o, în toată această perioadă.

Mulţumesc echipelor medicale de la spitalele ‘Dr. Ion Cantacuzino’ şi Colentina. Am ştiut că sunteţi la fel de buni ca orice centru medical european şi nu am greşit având încredere în dumneavoastră. Mulţumesc familiei mele şi prietenilor mei dragi care m-au înconjurat cu atâta dragoste, care, împreună cu intervenţiile şi tratamentele, m-au pus pe picioare”, a scris Gabriela Firea, în urmă cu puțin timp, pe Facebook.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a adăugat mesajului o fotografie în care apare alături de conf. dr. Iulian Brezean, managerul Spitalului Cantacuzino.

Reputat chirurg, conf.dr. Iulian Brezeanu este doctor în științe medicale, cu competențe în chirurgia oncologică și hepatobiliopancreatică.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS