Confidenţialitate

PRO România o acuză pe Lia Olguța Vasilescu de dezinformare în transferul filialei Craiova la PSD

După ce în urmă cu o zi Lia Olguța Vasilescu anunța că filiala PRO România Craiova s-a mutat la PSD Craiova, biroul de comunicare al PRO România precizează că informațiile transmise de președintele PSD Craiova sunt o dezinformare: ”Marea mutare politică a Liei Olguța Vasilescu este doar o culegere de resturi”.

”Știrile create de Lia Olguța Vasilescu sunt demne de legendarul Radio Erevan: nu i s-a dat, ci i s-a furat și nu era o mașină, ci o bicicletă.

Doamna primar al Craiovei anunță cu mândrie faptul că toată organizația PRO România din oraș, împreună cu președintele ei, ar fi trecut la PSD.

Din păcate pentru fosta jurnalistă, adevărul îi strică știrea-bombă: Cătălin Resceanu nu este președintele organizației, iar cei “peste 400 de membri” sunt de fapt 11 foști membri, dați afară după alegerile locale.

Marea mutare politică a Liei Olguța Vasilescu este doar o culegere de resturi. Dacă oamenii care au avut rezultate proaste pentru PRO România sunt primiți cu mare pompă la PSD, oare pe ce oameni se baza la Craiova, până ieri, marele partid?”, transmite PRO România, prin intermediul unui comunicat.