Prioritate la vacanță: Alanya

Alanya este o destinație de vacanță perfectă pentru familiile cu copii, pentru cuplurile dornice de relaxare și distracție, iubitori ai sporturilor nautice, cât și pentru cuplurile aflate în căutarea unei luni de miere de poveste.

Alanya înseamnă plajă, soare, relaxare și all inclusive în pachetele propuse pentru această vară de Paralela 45. Așa că săptămâna aceasta, pe Drum cu Prioritate, dăm prioritate la vacanță în Turcia, în Alanya.

Alanya este preferată de turiștii cu un buget mediu oferind  petreceri, plaje cu nisip fin, resorturi de cinci stele și servicii bune la preturi avantajoase, dar și multe locuri perfecte pentru familiile cu copii.

Alanya este una dintre stațiunile cu cea mai frumoasă plajă din zonă, situată pe coasta mediteraneeană a Turciei, la o distanță de 130 km de Antalya, fiind îmbrățișată de două golfuri largi, un port frumos și o atmosferă relaxantă.

Experiența culinară All Inclusive de pe însoritul litoral al Alanyei este unică, deoarece marile resorturi din zonă se întrec în a oferi oaspeților săi adevărate opere de artă culinară.

Pentru copii, Alanya este un adevarat paradis al copilariei. Aquapark-uri, zeci de tobogane și tuneluri cu apă, piscine și locuri special create pentru pitici. Mini cluburi în care cei mici se pot distra o zi întreagă asistați de persoane specializate, iar părinții vor putea să profite de momentele de liniște, mini disco, săli de jocuri interactive, mâncare specială servită la măsuțe frumos desenate.

Prin înscrierea la concurs vă declarați de acord cu Regulamentul concursului ”Prioritate la Vacanță” organizat de Paralela 45 și Europa FM.