Prinţul Harry al Marii Britanii a fost desemnat cel mai râvnit burlac din lume

În topul celor mai râvniţi burlaci ai lumii în 2015, Prinţul Harry, în vârstă de 31 de ani, ocupă primul loc, depăşindu-i pe Zayn Malik, fostul membru al grupului One Direction, clasat pe poziţia a doua, şi pe actorul Leonardo DiCaprio, în vârstă de 41 de ani, aflat pe poziţia a treia.

George Clooney, care a deţinut titlul de cel mai râvnit burlac din lume timp de trei ani consecutivi, nu a mai fost inclus în sondajul din acest an, deoarece s-a căsătorit, în septembrie 2014, cu avocata britanică Amal Alamuddin.

Clasamentul a fost alcătuit pe baza unui sondaj realizat pe un eşantion de 1.000 de cliente ale Crown Clinic din Manchester, cel mai mare centru de transplant de păr din Marea Britanie, potrivit contactmusic.com.

Pe lista celor mai doriţi burlaci din lumie se mai numără şi cântăreţul Ed Sheeran, unul dintre muzicienii cu cele mai mari vânzări de discuri din lume, Jack Dorsey, fondatorul Twitter, cu o avere estimată la 1,5 miliarde de lire sterline sau actorul Michael Fassbender, care are mari şanse de a primi o nominalizare la Oscar pentru rolul interpretat în filmul biografic “Steve Jobs”.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS