Prințesa Urbană la Medium Rare cu Adi Hădean – INTERVIUL VIDEO

Cum ne hrănim copiii, despre mâncare, dar și un pic despre cărți, în interviul video cu Prințesa Urbană la Medium Rare cu Adi Hădean. În spatele numelui ”Prințesa Urbană” se află Ioana Chicet-Macoveiciuc, care se definește ca ”unt fost jurnalist de modă veche, actualmente scriitor de carte și de blog și organizator de evenimente pentru părinți. Am adunat în timp o comunitate activă de zeci de mii de oameni interesați în a fi și a face mai bine. Ținem legătura pe blog, pe pagina de Facebook a blogului, prin întâlniri periodice cu ocazia evenimentelor pentru părinți pe care le organizez în București și în țară, dar și pe grupurile private de Facebook.

În septembrie 2015 am lansat o carte pentru oameni mari, O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă. Este o carte despre devenirea mea ca om și mamă, scrisă cu umor și sinceritate, care s-a vândut în peste 20.000 de exemplare.

În iunie 2016 am lansat și prima mea carte pentru copii, Te iubesc orice-ai face, care s-a vândut în peste 10.000 de exemplare în primele două luni”.