Prince ar fi fost tratat pentru o supradoză de droguri cu 6 zile înainte de moartea sa – surse

Artistul american Prince, decedat ieri la vârsta de 57 de ani, ar fi fost tratat pentru o supradoză de opiacee cu 6 zile înainte de moartea sa.

Informația apare pe site-ul TMZ.com – portal care a anunțat primul decesul muzicianului.

Autopsia va avea loc astăzi, însă rezultatele analizelor toxicologice ar putea dura câteva săptămâni.

 

Vinerea trecută, cu 6 zile inaintea decesului cântărețului, avionul privat al acestuia a aterizat de urgență în Illinois – pentru ca Prince să primească tratament medical urgent.

Apropiații săi vorbeau despre o răceală, însă surse medicale au declarat pentru site-ul TMZ că artistul a fost dus de urgență la spital pentru a i se administra o doză șoc.  Tratamentul este specific în cazul dupradozelor de droguri.

Medicii i-ar fi recomandat lui Prince internarea pentru 24 de ore, insa acestuia nu i s-a pus la dispoziție o rezervă privată, motiv pentru care a ales să plece acasă după 3 ore.

Artistul american, cunoscut pentru hituri precum „Purple Rain” sau „Kiss„, a murit ieri,  la vârsta de 57 de ani.    El a fost găsit inconștient într-un lift din studioul de inregistrari din reședința sa.

Autopsia va fi realizata astăzi, iar rezultatele preliminare ar urma să fie disponibile în câteva zile.  Cele toxicologice însă ar putea dura mai multe săptămâni.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS