Prince a folosit medicamente prescrise pe numele prietenilor

La aproape un an de la decesul cântărețului Prince, mai multe cutii de medicamente opioide, prescrise pe numele unui prieten al artistului, au fost descoperite în reşedinţa starului, potrivit bfmtv.com.

Prince a încetat din viață pe 21 aprilie 2016, în urma unei supradoze de fentanil, un analgezic deosebit de puternic.

Anchetatorii au găsit pastile în diverse recipiente în dormitorul lui Prince. Unele dintre ele erau prescrise pe numele lui Kirk Johnson, administratorul imobilului şi prieten de mulţi ani al starului.

Câteva recipiente pe care scria Aleve şi Bayer – medicamente vândute fără reţetă în Statele Unite – conţineau de fapt pilule marcate cu inscripţia ”Watson 853”, un opiaceu pe bază de acetaminofen şi hidrocodonă.

Alte pastile se găseau în plicuri simple sau într-o valiză ce avea aplicată o etichetă cu numele ”Peter Bravestrong”, un alias utilizat de celebrul cântăreţ.

Michael Todd Schulenberg, medicul care l-a tratat pe Prince de două ori înaintea morţii sale, a recunoscut că a emis o reţetă cu analgezicul Percocet pe numele lui Kirk Johnson pentru a proteja intimitatea artistului. Prince nu avea nicio reţetă eliberată pe numele său.

Prince a câştigat şapte premii Grammy şi cele 39 de albume ale sale s-au vândut în peste 100 de milioane de copii. Artistul a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun cântec original, în 1985, cu single-ul ”Purple Rain”, de pe coloana sonoră a filmului omonim.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS