Primul spectacol Gașca Zurli din 2016 se joacă la Teatrul de pe Lipscani pe 14 februarie

Primul spectacol Gașca Zurli din 2016 se joacă la Teatrul de pe Lipscani pe 14 februarie, de la ora 11:00 și de la ora 18:00.

AM O CĂSUȚĂ MICĂ este un spectacol educativ prin care educația formală e înlocuită de spectacolul imaginației. Show-ul este conceput în același stil ZURLI de Mirela Retegan, femeia care a dus dragostea pentru copilui ei la rang de fenomen național.

Fetiţa Zurli, Clopoţel, Zdrăngănel și Truli s-au gândit să construiască o căsuță în care să adăpostească toate jucăriile lor de pluș. Îl cheamă în ajutor pe Yuppi, cel mai tare constructor și reușesc împreună să ridice căsuța înainte de sosirea Vrăjitoarei Tura Vura. Cum s-au întâmplat lucrurile, ce face Zâna Bună dar mai ales ce lecție primește cea mai caraghioasă vrăjitoare din lume, aflați în spectacolul care numără cele mai multe reprezentații pentru copii într-un timp record.

Cântecul care dă titlul spectacolului a trecut de 10 milioane de vizualizări și este cel mai cunoscut și cel mai iubit cântec al acestei generații de copii. Îl cântă copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 99 de ani.

Biletele s-au pus în vânzare pe site-ul eventim.ro, în magazinele partenere Eventim și la casieria Teatrului de pe Lipscani.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS