Premierul Viorica Dăncilă este, din nou, ținta ironiilor pe internet VIDEO

Premierul Viorica Dăncilă este ironizată, de ieri încoace, pentru o nouă reușită: a ținut o conferință de presă alturi de Liviu Dragnea în care nu a scos niciun cuvânt.

Imaginile cu doamna premier care stă pur și simplu și nu e lăsată să răspundă la nicio întrebare au fost răspândite în fel și chip pe internet.

Adusă în fața jurnaliștilor de șeful său de partid, doamna Viorica Dăncilă a fost ținută pur și simplu ca un obiect de decor alături de Liviu Dragnea, care a vorbit tot timpul.

La sfârșitul conferinței, când un jurnalist i-a pus o întrebare doamnei premier, șeful PSD nu i-a permis să răspundă și i-a indicat să plece împreună.

Evident, momentul a fost ironizat de aseară încoace. Unii utilizatori de internet au spus că Liviu Dragnea a plimbat-o pe Viorica Dăncilă ca pe o păpușă sau ca pe „sfintele moaște”, prezența sa la conferință fiind pur decorativă.

Într-un montaj video, e folosit întregul fragment în care Viorica Dăncilă a asistat la conferință în picioare.

Doamna premier plasată într-un lift ale cărui uși nu se închid și doar privește.

Deiu Stanciu strikes again.

Publicată de Valentin Suciu pe Luni, 24 Septembrie 2018

Ulterior, a apărut încă un montaj, în care autorul a adăugat pești filmului cu Viorica Dăncilă în lift…iar doamna premier pare că se află într-un acvariu.

la capodopera lui Deiu Stanciu am adaugat niste pesti

Publicată de Ferenc József pe Luni, 24 Septembrie 2018

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS