Confidenţialitate

Primești vineri noul iPhone 7 Plus în Deșteptarea

În câteva ore vom descoperi un nou câștigător al unui iPhone 7 Plus, în Deșteptarea.

Vlad Petreanu și George Zafiu vor extrage dintre toți participanții la concurs care au trimis mesaje de la desemnarea ultimului câștigător al unui iPhone 7 Plus și până vineri dimineața.

Noul iPhone 7 Plus vine cu 4G LTE mai rapid care-ți asigură cel mai bun roaming la nivel mondial. În traducere, standardul 4G LTE este de 3 ori mai rapid decât un iPhone 6.

În premieră, are un sistem de boxe stereo, cea mai mare autonomie a bateriei unui iPhone, dar și A10 Fusion Chip – cel mai puternic cip aflat vreodată într-un smartphone.

Ecranul Retina HD prezintă funcția 3D Touch și este cu 25% mai luminos. Camera iPhone 7 Plus combină două camere care fotografiază ca una și oferă zoom optic de 2x și zoom digital de până la 10x.

Fiecare zi aduce pe www.europafm.ro un nou cod, afișat începând cu ora 00:00, în paginile emisiunilor Europa FM și în știrile publicate pe site.

Codul este afișat sub forma unui banner care poate să apară în orice pagină, în timpul navigării pe cel mai accesat site al unui post de radio din România, europafm.ro.

Câștigă în Deșteptarea noul iPhone 7 Plus

Caută în paginile europafm.ro codul zilnic și înscrie-te la concurs. Ascută apoi Deșteptarea, cu Vlad Petreanu și George Zafiu, și află dacă ești printre primii români care vor avea noul iPhone 7 Plus!

Dacă ai găsit codul, atunci trimite-l prin SMS la 1769 (număr cu tarif normal, valabil în rețelele Vodafone, Orange și Telekom) precedat de cuvântul ”Deșteptarea”.

Pot fi trimise oricâte mesaje doriți.