Primele retineri in cazul sirianului gasit mort in portbagajul unei masini

Soția sirianului al cărui cadavru a fost găsit în portbagajul unei mașini în Capitală și amantul ei sunt principalii suspecți în cazul morții omului de afaceri.

Cei doi au fost reținuți pentru crimă, spun surse din Poliție citate de agenția Mediafax.

Bărbatul a fost dat dispărut de concubina lui din ianuarie, deși nu se mai știa nimic de el din 14 decembrie, anul trecut.

Soția sirianului, Andreea Maria Pătrașcu, și amantul ei urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru crimă.

Ei sunt bănuiți că l-au omorât pe Haj Saleh Moustafa, în vârstă de 52 de ani, după care i-au ascuns cadavrul în portbagajul unei mașini.

Trupul neînsuflețit al cetățeanului sirian a fost descoperit în 8 aprilie. Autoturismul era înscris pe numele societăţii Perla Majestic și era parcat pe Şoseaua Pantelimon, lângă Secţia 9 de Poliţie.

În urma autopsiei nu s-a putut descoperi cauza morții: medicii legişti au găsit pe trupul sirianului numai răni superficiale, care nu i-ar fi putut provoca moartea.

Haj Saleh Moustafa locuia în Bucureşti, într-un bloc situat într-un complex rezidenţial, însă avea reşedinţa în localitatea constănţeană Năvodari.

El stătea în România de aproximativ 20 de ani, era căsătorit şi avea un copil de nouă ani.