Confidenţialitate

Primele imagini cu primul copil al ducesei Meghan de Sussex și al prințului Harry – VIDEO

Primele imagini cu primul copil al ducesei Meghan de Sussex și al prințului Harry, un băiețel care s-a născut luni dimineață, au fost publicate în presa britanică.

Ducii Meghan și Harry de Sussex au apărut, miercuri, în fața unui număr mic de jurnaliști adunați la St George’s Hall de la castelul Windsor.

Întrebat de jurnaliști cu cine seamănă copilul, Harry a spus că toată lumea spune că bebelușii se schimbă mult în primele două săptămâni de viață. “Practic, suntem martori ai felului în care are loc acest proces de schimbare în următoarea lună, dar felul în care arată se schimbă de la o zi la alta”.

“Are un temperament dulce, este cu adevărat calm”, a declarat ducesa Meghan de Sussex, potrivit CNN. La care prințul Harry a replicat glumind că nu știe cu cine seamănă în acest aspect.

“Este magic, este uimitor. Îi am alături pe doi dintre cei mai buni băieți din lume. Așa că sunt fericită”, a mai spus ducesa Meghan.

Cei doi au mai declarat că îl vor prezenta pe bebeluș reginei Elizabeth a II-a, care este străbunica acestuia, curând.

La întâlnirea cu presa, bebelușul a fost îmbrăcat în alb, purtând pe cap o căciuliță. O rochie albă a fost aleasă și de ducesă, în timp ce prințul Harry a optat pentru un costum gri.

Ducii de Sussex nu au anunțat deocamdată numele bebelușului.