Confidenţialitate

Primarul Iașului, despre intrarea în PNL: Drumul meu politic va continua alături de Iohannis

Primarul Iașului, Mihai Chirica, anunță că drumul său politic “va continua alături de Klaus Iohannis”. Acesta nu menționează clar dacă va candida sau nu la Primărie din partea PNL.

Potrivit lui Chirica, proiectele Iașului sunt și trebuie să fie prioritatea sa și ale oricărui partid politic responsabil, nu orgoliile politice personale.

„De aceea, în mod constant, am fost partenerul președintelui Klaus Iohannis, garantul statului de drept din România și al valorilor occidentale pe care le împărtășim cu toții. Președintele Klaus Iohannis a fost întotdeauna alături de Iași și de Moldova și a demonstrat că este un partener constant al proiectelor noastre.

Este de datoria mea să mă gândesc la responsabilitățile politice și administrative cu care m-au învestit ieșenii și să construim împreună o echipă puternică pe plan local, relevantă pe plan regional și respectată la nivel național. Drumul meu politic, creionat alături de ieșeni, va continua alături de Președintele Klaus Iohannis și de parteneri politici onorabili și profund atașați de valorile europene”, arată Mihai Chirica.

În 2017, Mihai Chirica a fost suspendat din toate funcţiile politice pe care le avea în PSD, iar ulterior, în 2018, a fost exclus din PSD.