Confidenţialitate

Primarul din Bran, despre petrecerea miliardarilor: „Nu l-am întâlnit sau remarcat pe Elon Musk. A fost o experiență unică” | AUDIO

„A fost o experiență unică, o petrecere de vis”. Așa descrie Cosmin Feroiu, primarul din Bran, evenimentul care a atras atenția întregii țări în acest weekend. Mai mulți miliardari s-au reunit la Castelul Bran, în cadrul unei petreceri de Halloween, la care se zvonește că ar fi participat și Elon Musk sau Angelina Jolie.

Primarul din Bran spune la Europa FM că nu l-a văzut însă pe Elon Musk, dar mărturisește că foarte multă lume era deghizată:

„N-aș putea să spun cu certitudine dacă a fost sau n-a fost Elon Musk pentru că majoritatea oamenilor purtau măști, aveau costume, era aproape greu să-ți dai seama cine nu este prezent și cine este prezent. Eu personal nu pot să spun că m-am întâlnit sau l-am remarcat la petrecere pe Elon Musk.

-Dar știți să fi venit în România?

Nu am informații referitoare la acest aspect, tot ce pot să vă spun este că am avut acest privilegiu, să fiu la această petrecere, a fost o petrecere extraordinară cu niște oameni minunați, oameni care chiar nu-ți dădeai seama că sunt miliardarii lumii, niște oameni cu bun simț, oameni care s-au distrat, oameni care au petrecut, a fost o petrecere în familie, între prieteni.”

Cosmin Feroiu spune că au fost mai multe celebrități prezente la Castelul Bran, însă nu le cunoaște numele:

„Am remarcat mai multe persoane vizual, pentru că n-aș putea să știu pe dinafară cine era, cei pe care i-ați relatat și dumneavoastră și toată presa erau acolo, dar în schimb erau și alte personaje poate de la Hollywood sau pe Elle Macpherson am remarcat-o și încă câteva persoane dar n-aș putea să știu eu exact cine sunt, doar dacă încerc să caut pe Google.”

Nici nu știe exact cine l-a invitat la petrecerea miliardarilor, mai spune Cosmin Feroiu, la Europa FM:

„-Dar pe dumneavoastră cine v-a invitat, de la cine a venit invitația?

Invitația am primit-o de la cel care a organizat această petrecere?

-Adică?

Nu știu exact numele pe care îl are…

-Adică cineva de la Castelul Bran, proprietarii?

Nu, nu, am fost invitat de cei care au organizat petrecerea, de cei care s-au ocupat de exclusivitatea acestui eveniment, dar dacă veți urmări pagina mea de Facebook poate veți mai afla și alte detalii.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Citește și: Elon Musk a cumpărat Twitter. Mai mulți directori ai companiei, concediați