Confidenţialitate

Primarul din Beleți Negrești, dispărut după incendiul de la primărie, a fost găsit în apele Jiului cu hipotermie și îmbrăcat sumar | AUDIO

Fugit din spitalul din Târgu Jiu, primarul din Beleți Negrești a fost găsit azi noapte în Pitești. Avea hipotermie, era sumar îmbracat și avea și câteva răni cauzate de accidentul în care a fost implicat pe Defileul Jiului.

Bărbatul a fost dat dispărut de familie și era căutat și de polițiștii din Gorj.

Primarul comunei Beleți-Negrești din Argeș nu a mai fost de găsit după incendiul care a afectat primăria din localitate. Primele verificări arată că focul a fost pus intenționat.

Familia lui Mihai Marin l-a dat a doua zi dispărut. Primarul din Beleți-Negrești a fost implicat în noapte de luni spre marți într-un accident rutier pe Defileul Jiului.

Era cu mașina primăriei și a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale. A plecat însă de la spital și era căutat și de polițiștii din Gorj pentru a da explicații în legătură cu accidentul rutier.

A fost găsit azi noapte la Pitești. A fost scos din apă, spun medicii care l-au preluat cu hipetermie ușoară.

Era sumar îmbrăcat și avea și leziuni ca urmare a accidentului din Gorj. Primarul a fost internat pentru îngrijiri medicale iar polițiștii urmează să îl audieze „pentru clarificarea tuturor aspectelor în care a fost implicat” după cum declară purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Autor: Lucia Ciocârlie Haranguș

Sursa foto: Facebook / Marin Mihai

Citește și: Argeș: Incendiu la primăria din Beleţi-Negreşti. Focul ar fi fost pus intenționat, susțin reprezentanții ISU | VIDEO