Primarul din Alba Iulia le-a scris o scrisoare matinalilor Europa FM, George Zafiu şi Vlad Petreanu

George Zafiu şi Vlad Petreanu au primit astăzi o scrisoare de la primarul oraşului Alba Iulia.

Primarul Mircea Hava a fost bucuros să auda laude despre oraşul său în cel mai ascultat matinal din România, Deşteptarea, în urmă cu câteva zile, la rubrica Ştirea Bravo, în care sunt marcate faptele frumoase din jurul nostru.

George Zafiu şi Vlad Petreanu au remarcat că în ultimul an Alba Iulia a avut peste 400.000 de vizitatori ca urmare a utilizării corecte şi eficiente a finanţărilor europene pentru refacerea cetăţii din localitate şi au mărturisit că au fost printre aceşti vizitatori şi s-au bucurat de un loc curat, o atmosferă frumoasă şi, mai ales, de un loc istoric care arată acum impecabil şi este pus cu adevărat în valoare.

În timp ce toată presa face bilanţul ştirilor negative, noi adunăm în Deşteptarea tot ce e mai frumos pentru a ne începe ziua cu zâmbetul pe buze, nu încruntaţi. Nouă ne face plăcere să arătăm că, în România, sunt multe lucruri frumoase şi oameni care fac diferenţa spre bine în jurul lor şi sunt multe momente în care spunem cu mândrie ştirile acestea, pentru că sunt despre oameni care pot deveni modele’, spune George Zafiu, director de programe Europa FM şi realizator Deşteptarea.

Ştirea Bravo este o rubrică zilnică în Deşteptarea şi poate fi ascultată la ora 9.20 la Europa FM.

Conform celui mai recent studiu de audienţă, Deşteptarea cu Vlad Petreanu şi George Zafiu este lider de piaţă în toate orașele ţării, cu cea mai mare cotă dintre radiourile private (10,5%) şi o audienţă medie zilnică de peste 630.000 de ascultători. În acelaşi program îi mai puteţi asculta pe Cătălin Tolontan, Cristian Tudor Popescu şi Moise Guran.