Primaria Capitalei vrea sa introduca sensuri unice si benzi speciale pentru mijloacele de transport ale RATB pe aproximativ 30 de artere

Primele vor intra în vigoare peste aproximativ două săptamani. E vorba de sensuri unice pe Bulevardul Lacul Tei, pe Calea Dorobanți și pe străzile Ramuri Tei și Polonă.

Șoferii vor putea circula pe Bulevardul Lacul Tei din Capitală doar dinspre Facultatea de Construcții catre Bd-ul Barbu Văcărescu. În sens invers vor circula doar autobuzele RATB, pe o bandă specială.

Porțiunea cu linie de tramvai, de la Doamna Ghica la Maica Domnului, nu va fi afectată, circulația rămânând aici pe ambele sensuri. In direcția opusă, pe strada Ramuri Tei, se va circula dinspre Barbu Văcărescu către Parcul Lacul Tei.

Va fi sens unic și pe Calea Dorobanți dinspre intersecţia cu Ștefan cel Mare pâna la cea cu Bd. Dacia. Pe strada Polonă se va circula în sens invers. De asemenea, Primăria Capitalei intenționează – pe viitor – să lege prin sens unic și Bd-ul. Lascăr Catargiu și Calea Griviței. Va fi sens unic pe străzile Gheorghe Manu – Occidentului – Gh. Polizu, dinspre Bd. Lascăr Catargiu către Calea Griviței.