Primăria Capitalei anunță că va continua proiectele de infrastructură rutieră printr-o nouă campanie

Principalele proiecte de infrastructura rutieră din capitală vor fi continuate de noua Companie a Primăriei, cea de Dezvoltare Durabilă.

Deja, Consiliul General a aprobat ca noua companie să realizeze studii de fezabilitate pentru 11 pasarele pietonale și pentru biciclete, pentru construirea unor pasaje și lărgirea unor bulevarde. Costurile totale sunt de ordinul sutelor de mii de euro.

De exemplu, studiul pentru supralărgirea șoselei Prelungirea Ghencea nu este gata, dar primarul general, Gabriela Firea, a anunțat că el va costa 320 de mii de euro.

Deocamdată, nu se știe când va fi gata lărgirea șoselei Prelungirea Ghencea, cerută în stradă de sute de locuitori de mai mulți ani. Știm însă ce au în plan cei de la Primărie.

Pe de altă parte, primarul general a relansat promisiunile și pentru locutorii din cartierul Henri Coandă, cartier ANL care nu are canalizare nici după 15 ani de la începerea lucrărilor.

În același timp, la mai bine de doi ani de la începerea mandatului de primar general, Gabriela Firea a reluat și promisiunile de construire a unor noi trasee pentru bicicliști pe 11 artere.

Doar unul din cele patru trasee este în lucru.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS